Borne Energie

Besparen woning

Als particulier kunt u op verschillende manieren energie besparen. Door bewuster om te gaan met energie en door het nemen van een aantal simpele maatregelen kunt u al veel energie besparen. Met het verbeteren van uw woning door deze goed te isoleren en de aanschaf van een verwarmingsinstallatie met een hoog rendement bespaart u jaarlijks veel geld. Ook kunt u denken aan duurzame maatregelen zoals een zonneboiler, zonnepanelen of een warmtepomp. Waar te beginnen? Genoeg keuze in Borne!

  1. U kunt altijd een bezoek brengen of bellen met het Energieloket Borne voor een persoonlijk advies of antwoord op uw vraag.
  2. Gratis eenvoudige maatregelen treffen om thuis het energieverbruik te verminderen en zelf direct te besparen.
  3. U kunt ook een Wooncoach bij u thuis laten komen om uw opties met betrekking tot duurzame maatregelen te bespreken.
  4. Loopt u al langer met de gedachte om eens echt door te pakken, maar wat is nou het slimste? vloerisolatie of toch die warmtepomp? Een uitgewerkt Maatwerkadvies geeft u zekerheid.
  5. Woont u in de wijk Akker-Warande dan heeft u vast al gehoord van het project Buurkracht. We gaan door Borne heen veel meer van dergelijke projecten uitvoeren,  houdt u deze site of die van de gemeente Borne en facebook in de gaten voor de laatste berichten.
  6. Welke Subsidies zijn er en kan ik daar gebruik van maken, wij verstrekken u meer informatie.